Είσοδος μελών


Αναζήτηση μελών

 
αρχική
site map
επικοινωνία

Ευχαριστήρια επιστολή υποψηφίου Προέδρου Ντίνου Μαλάκη


Συνάδελφοι

Νιώθω ως υποχρέωση μου να σας ευχαριστήσω θερμά, για την συμμετοχή σας στις αρχαιρεσίες για την εκλογή της Διοίκησης του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης. Ακόμη οφείλω, να ευχαριστήσω θερμά όλους τους υποψηφίους για τη συναδελφικότητα, το ενωτικό κλίμα και το υψηλό επίπεδο ευθύνης που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της εκλογικής περιόδου.

Η αλληλεγγύη, η ενότητα και η συναδελφικότητα αποτελούν τις πιο στέρεες βάσεις για ένα σύγχρονο δικηγορικό λειτούργημα, προσαρμοσμένο στις ανάγκες των συμπολιτών μας, έτοιμο να υπερασπιστεί τις θεμελιώδεις ελευθερίες και δικαιώματά τους. Ο Σύλλογος μας, απέδειξε για πολλοστή φορά ότι διαθέτει όλα τα παραπάνω εχέγγυα.

Σας καλώ όλους την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, να προσέλθετε ξανά δυναμικά στις κάλπες για την επιλογή προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, κι ενώνοντας ξανά τις φωνές μας να αλλάξουμε όσα μέχρι σήμερα μας κρατάνε πίσω.

Η δύναμη που μου μετέδωσε η ψήφος σας με την οποία μου δώσατε τη δυνατότητα να συμμετάσχω στις επαναληπτικές εκλογές για πρόεδρος, αποτελεί ιδιαίτερη ευθύνη, ώστε η ερχόμενη Κυριακή ν’ αποτελέσει ένα καινούριο αύριο για το Σύλλογο μας και το όραμα μας να γίνει πραγματικότητα. Σας είμαι ευγνώμων που μου δώσατε αυτήν την ευκαιρία.

Με Εκτίμηση

Ντίνος Μαλάκης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΑΡΘΡΟ 340 ΚΠΔ  -   Μάρτιος 2018
Ανακοίνωση από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Κομοτηνής   -   Μάρτιος 2018
ΕΦΚΑ ΜΕΙΩΣΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 14 ΤΗΣ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 - ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ  -   Μάρτιος 2018
ΦΕΚ - ΕΦΚΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΩΝ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΝΤΩΝ  -   Μάρτιος 2018
Πρόσκληση σε εκδήλωση - Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Ξάνθης   -   Ο ρόλος της γυναίκας σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο
Όροι χρήσης Copyright © 2008 Δικηγορικός Σύλλογος Ξάνθης

active³ 4.8 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης