Ανακοίνωση Οργανωτικής Επιτροπής Εξετάσεων Υποψηφίων Δικηγόρων

Με βάση την υπ’ αριθμ. 10/7.5.2021 απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος η Οργανωτική Επιτροπή Εξετάσεων της έδρας του Εφετείου Θράκης συνεδρίασε και έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Οι προφορικές εξετάσεις των υποψηφίων δικηγόρων θα λάβουν χώρα κατά τo χρονικό διάστημα  28-29-30/5/2021 στο Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής.

Το ακριβές πρόγραμμα εξετάσεων, οι ώρες εξέτασης του κάθε υποψηφίου και στα πέντε προβλεπόμενα μαθήματα και οι χώροι διενέργειάς τους, ανάλογα με τον αριθμό των υποψηφίων και κάθε άλλη διαδικαστική λεπτομέρεια θα ανακοινωθεί με το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας κατάθεσης των δικαιολογητικών για συμμετοχή, ήτοι την 18/5/2021, και μετά από τη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής, η οποία και θα αποφασίσει για το παραδεκτό των αιτήσεων.

Οι υποψήφιοι, προκειμένου να συμμετάσχουν στις εξετάσεις, καλούνται να έχουν προβεί σε έλεγχο self-test την Πέμπτη 27/5/2021 και να παραδώσουν το έντυπο της δήλωσης αποτελέσματος (επισυνάπτεται), όταν τους ζητηθεί, άλλως να προσκομίσουν ηλεκτρονικά ή να εγχειρίσουν στην Οργανωτική Επιτροπή σχετική υπεύθυνη δήλωση ότι έχει υποβληθεί σε αυτό με αρνητικό αποτέλεσμα.

Οι Δικηγορικοί Σύλλογοι του Εφετείου Θράκης θα πιστώσουν στους λογαριασμούς όλων των υποψηφίων το αντίτιμο του self test, σε περίπτωση που δεν θα διατίθεται από τα φαρμακεία δωρεάν με τον ΑΜΚΑ τους.

Τις ημέρες της εξέτασής τους υποχρεούνται να φορούν μάσκα προστασίας και να τηρούν τα μέτρα πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας.

Η Οργανωτική Επιτροπή θα λάβει όλα τα εκ του νόμου προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης και προστασίας ενάντια στον Covid-19.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ
Δικαστικό Μέγαρο Ξάνθης, Μιχ. Βόγδου 1

Τ. 25410 22691 - 83479

F. 25410 24335

e-mail : [email protected]

Newsletter

active³ 5.5 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
Login-iconLogin