Βιβλιοπαρουσίαση υπό την αιγίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης Η Αρχή της Μέσης Γραμμής στο Δίκαιο της Θάλασσας» – Παρουσίαση του βιβλίου του Πολύκαρπου Αδαμίδη στο Χατζιδάκειο

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Δικηγόρου και καθηγητή κ. Πολύκαρπου Αδαμίδη «Η Αρχή της Μέσης Γραμμής στο Δίκαιο της Θάλασσας» στην αίθουσα του Πολυχώρου Τέχνης και σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι» το απόγευμα της Πέμπτης26 Μαϊου 2022.  

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του,   ο συγγραφέας και Αναπληρωτής Καθηγητής Κοινοτικού Δικαίου, Προμηθειών και Διεθνών Σχέσεων της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων κ. Αδαμίδης,  ανέπτυξε  θέματα της τρέχουσας διεθνούς επικαιρότητας και των προκλήσεων που θέτει η διαχείριση των μεταναστευτικών ροών.

Πολύκαρπος Αδαμίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Κοινοτικού Δικαίου, Προμηθειών και Διεθνών Σχέσεων της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων : «…Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε – Καλό είναι να εστιάσουμε στα μέσα με τα οποία θα στοιχειοθετήσουμε τις θέσεις μας και μέσα από μία προσφυγή στα διεθνή δικαιοδοτικά όργανα, όποτε αυτή προκύψει, θα πετύχουμε το μέγιστο για την προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων…»

Ο κ. Αδαμίδης αρχικά συνεχάρη και ευχαρίστησε θερμά  τον Δικηγορικό Σύλλογο Ξάνθης και την Πρόεδρό του για την πρόσκληση και  όπως σημείωσε  η συγκεκριμένη πρωτοβουλία καταδεικνύει πως «…ο  Δικηγορικός Σύλλογος δεν ασχολείται μόνο με τα στενά νομικά  θέματα αλλά διαθέτει κοινωνικά αντανακλαστικά και διαρκή ενδιαφέροντα για ζητήματα που αφορούν τις θεματικές των εθνικών συμφερόντων…».  

Μιλάμε για το δίκαιο της θάλασσας και συγκεκριμένα για τη μεθοδολογία της μέσης γραμμής

 
Δικαστικό Μέγαρο Ξάνθης, Μιχ. Βόγδου 1

Τ. 25410 22691 - 83479

F. 25410 24335

e-mail : [email protected]

Newsletter

active³ 5.5 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
Login-iconLogin